Hydraulik Cylinder & Hydraulisk Cylinder

Hydraulik og cylinder

Der er stor know how hos Hyton, når det gælder både hydraulik og cylindre. Begge dele har afsæt i den tidligere produktion og servicering af lifte og elevatorer i Lifton-regi. Vi sælger og lagerfører et meget omfattende sortiment af dele til hydraulik og cylindre.

Cylindre af alle typer

Listen over typer af cylindre, som vi har viden om og dele til, er lang. Den omfatter bl.a. hydraulik cylinder, special cylinder, tomme cylindre, trykforøger, volumen-forøger, vand cylinder, olie cylindre, ramme cylindre, luft cylinder / trykluft cylindre og søjle presse.

Hydraulik- og cylinder-dele

Hos Hyton har du adgang til mange og forskellige hydraulik- og cylinder-dele. Det gælder bl.a. stempelstænger, kromstænger, håndforkromede stempelstænger, samt stænger med nikkelkrom, i rustfri stål, keramikbelagte eller induktionshærdede.

Det er CS-stænger (center less-slebne), stempelrør, honede stempler, krombelagte stempler, tommemålsstempler, stænger i rustfristål med krom, keramikstempler, samt forkromede stempler, kromrør og hærdede stempler.

Hyton fremstiller stempelstænger efter kundens ønske om materiale – krom, nikkelkrom, rustfrit stål og hærdet keramik i dimensioner fra Ø 32 til 700 mm.

Omforkromning

Hyton tilbyder samtidig omforkromning af dine stempler.

Cylinderrør – mange varianter

Cylinderrør findes i mange varianter og afskygninger. Hos Hyton kan du bl.a. bestille HPS-cylinderrør og cylinderrør, der er tykvæggede, honede, tyndvæggede, i krom/krombelagte, rustfri og støbejern.

Det er cylinderrør i høj styrke, der er udborede, opborede, sømløse, sværvæggede og rullepolerede.

Hydraulik cylinder - Special Cylinder honing

Hyton fremstiller honet cylinderrør efter kundens ønske om materiale i diameter fra Ø 32 til 600 mm.

Almindelige dele på/i hydraulik og cylinder

Hyton har ikke kun et stort udvalg af hydraulik og cylinder. Vi synes samtidig, det er oplagt, at vi hjælper vores kunder med nogle af de dele, der oftest bruges på og i hydraulik og cylindre.

Det er bl.a. flanger, foring, pak-skruer/pakbokse, stempelhoveder, dæmpning/afbremsning, endebund, hydraulikrør/tilgang, åg/vippelejer/ledlejer, møtrik, føderør og pilot trykstyret ventil.