Hunger pakninger

Kvalitetspakninger i særklasse med pakningsløsninger, der forhindrer kontakt mellem cylinderdele. 

Stort kendskab til pakninger hos Hyton – og forhandling af pakninger i høj kvalitet fra HUNGER DFE
Hyton har mange års erfaring med anvendelsen af pakninger – bl.a. fra vores mangeårige produktion af elevatorer og special cylindre.

Eneforhandling af HUNGER DFE i Danmark 
Vi er samtidig eneforhandler i Danmark af pakninger i højeste kvalitet fra tyske HUNGER DFE. Med eneforhandlingen af HUNGER-pakninger kan vi tilbyde vores kunder pakninger af meget høj kvalitet og med konstruktionsmæssige og tekniske løsninger i særklasse.

Teknisk opbakning fra HUNGER – baseret på erfaring 
En af fordelene ved de stærke HUNGER-løsninger er, at HUNGER har produceret cylindre og pakninger i så mange år, at der altid er mulighed for teknisk opbakning, når der er brug for det i forbindelse med specialopgaver og problemløsning.

HUNGER opnår blandt andet den høje kvalitet i pakninger gennem en mekanisk efterbearbejdning. Det er en af grundene til, at løsningerne er så stærke – og dyrere end alternativer, hvor der kun er tale om almindelige sprøjtestøbte pakninger.

Opmåling af dine pakningssæt? 
Hyton opmåler gerne dine pakninger, hvorefter vi leverer samme type – eller foreslår dig et bedre alternativ, hvor det er muligt og relevant.